Operational Excellence en Performance Management
Uw Partner voor "Operational Excellence"

Missie:

“We helpen organisaties in de industrie, logistiek en dienstverlening met het verbeteren van prestaties op het gebied van veiligheid, kwaliteit en waarde.”

Zijn het ook uitdagende tijden voor uw organisatie? Meer waarde leveren voor de klant, de kosten verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit verbeteren? De betrokkenheid en het eigenaarschap verder verhogen?

Operational Excellence en Performance Management

Performance Management combineert de beste praktijken voor operationele bedrijfsvoering en continu verbeteren die wereldwijd toegepast worden. Als u uw organisatie verder wilt ontwikkelen kunnen wij helpen.

Door middel van ons internationale netwerk van deskundigen, kunnen wij training, coaching, advies en project management in meerdere landen en talen, en in een multiculturele omgeving aanbieden. Zo is de ondersteuning precies op maat voor uw specifieke wensen, want elke organisatie is uniek.

Verandermanagement

De verbeterprogramma's die de kern vormen zijn: TPM (Total Productive Maintenance), Lean Management en Lean 6 Sigma. Naast deze inhoud is de invulling van de rollen in uw organisatie van cruciaal belang. Desgewenst kan ondersteuning of training plaats vinden op het vlak van Leadership, Coaching, Daily Management System, Team Performance en Procesoptimalisatie.  

Een belangrijke succesfactor voor continue verbetering is het implementatieplan. Wat gaan we doen en in welke volgorde? Wat hebben we nodig om dit goed te kunnen doen, hebben we alle kennis en vaardigheden in huis? Hoe gaan we successen vieren? Het implementatieplan geeft antwoorden op deze vragen en is daarmee een succesfactor bij de uitvoering van het verbeterprogramma.

Daarnaast is de ontwikkeling van trainingsmateriaal een belangrijke activiteit. Met medewerking van klanten is een online 5S video trainingsprogramma ontwikkeld, dat inmiddels ook in het Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Arabisch is vertaald. 

Neem gerust contact op als u vragen heeft. Een afspraak voor een vrijblijvend gesprek is wellicht de eerste stap naar een vruchtbare samenwerking!